Vállalatirányítását fejlesztette a fehérvári IVANICS

operativprogram.hu
2014-04-15
IVANICS székesfehérvári szalon

Az IVANICS Kft. közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv keretében.

A vállalkozás a közel 20 millió forint összköltségvetésű fejlesztése során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

Az IVANICS Kft. projektje magába foglalt egy olyan készletgazdálkodási, ügyfélkezelési, beszerzési és áruforgalmi, táv- és csoportmunka rendszert, amely képes kezelni a vállalkozás által forgalmazott termékeket és ügyfél kapcsolatait.

Az informatikai fejlesztés keretében a DOAS Professional nevű terméket vezették be, amely korszerű HTTP protokoll alapú hálózati architektúrát alkalmaz, és optimálisan teszi lehetővé, egy több márkát forgalmazó, több telephellyel rendelkező vállalat támogatását. A DOAS Professional moduljai a cég telephelyein megtalálható szerverek között gyors és hatékony kommunikációt biztosítanak.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.2.1-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 9 982 500 forintos támogatást elnyert fejlesztés eredményeként beszerzési és logisztikai modul, CRM és értékesítési modul, kontrolling és döntéstámogatás modul, valamint pénzügy és számviteli modul került bevezetésre.

A 19 965 000 forint összköltségű projekt 2013. április 10-én vette kezdetét és 2013. augusztus 30-án fejeződött be.

OP