Vállalati folyamatmenedzsmentjét fejlesztette a HGD Kft.

operativprogram.hu
2014-08-15
HGD logo

Az Új Széchenyi Terv pályázati kiírásán a HGD Kft. közel 2,5 millió forint uniós támogatást nyert el.

A vállalkozás a csaknem 5 millió forint összköltségvetésű fejlesztés során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

A HIDRO-GEODRILLING Geotermikus Energiát Hasznosító Kft. 1996-ban kezdte meg működését. A vállalkozás fő feladatának tekinti a környezetbarát geotermikus, hőszivattyús fűtési, hűtési, használati melegvíz készítési rendszerek elterjesztését a kisebb hatásfokú és nem utolsósorban környezetszennyező gázkazánokkal szemben.

A HGD Kft. az elmúlt években a versenyképesség fenntartása érdekében, az állandó fejlődés szem előtt tartásával folyamatosan bővített, fejlesztett új eszközök, berendezések beszerzésével és korszerűsítésével, technológiai fejlesztések megvalósításával. Jelen projekt is a vállalat hatékony működését és további fejlődését szolgálta.

A fejlesztés keretében a cég telephelyén bevezetésre került a Creativenet Business szoftver, valamint az internetes megjelenés is biztosítottá vált egy új vállalati portál létrehozásával. A projekt a vállalkozás marketing és értékesítési tevékenységét, valamint hatékony szervezeti működését támogatja a vállalati portál és egy olyan összetett szoftver bevezetésével, mely több funkcióterületet lefedve támogatja működésüket.

A beruházás által a HGD Kft. által nyújtott szolgáltatások minősége megnőtt, a kommunikáció, a munkavégzés hatékonyabbá vált. A fejlesztésnek köszönhetően tovább nő a vállalat tevékenységének és szolgáltatásainak színvonala, valamint a vevői elégedettség mértéke, megalapozva a vállalkozás további fejlődését.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.2.1-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 2 496 000 forintos támogatást elnyert, 4 992 000 forint összköltségű fejlesztés 2013. március 1-én vette kezdetét és 2013. június 28-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OP