Új vállalatirányítási rendszer az EGROKORR-nál

operativprogram.hu
2014-05-15
Egrokorr Zrt.

Az Új Széchenyi Terv keretében közel 6,5 millió forint uniós támogatást nyert el az érdi Egrokorr Festékipari Zrt.

A vállalkozás a 16 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projekt során vállalatirányítását fejlesztette.

A projekt keretében olyan komplett ügyviteli megoldás bevezetése történt meg, amely a cég működését a lehető legteljesebb körben lefedi és a napi adminisztratív feladatokban kellő segítséget nyújt a felhasználónak. Az ügyviteli folyamatok kezelése közben keletkezett információkból a rendszer a különböző igényeknek megfelelő döntéstámogatási adatokat tud előállítani.

A Megrendelés, a Készletkezelés, a Számlázási, a Partnernyilvántartó, a Pénzügyi, számviteli rendszer, a Tárgyi eszköz nyilvántartórendszer, a Controlling, a Jogosultsági, valamint a Gyártás irányítási modulok bevezetése szerver hátteret és mail rendszert is követelt. Az ehhez szükséges hardverek is a fejlesztés részét képezték épp úgy, mint a betanítás és a tanácsadás is. A projekt tartalmazza továbbá a rendszerhez szükséges technikai hátteret is, melyet később tovább tudnak bővíteni új funkciókkal, modulokkal.

A fejlesztés eredményeként az új vállalatirányítási rendszer az Egrokorr Zrt. hatékonyabb, gyorsabb, gördülékenyebb adminisztrációját teszi lehetővé.

Az Új Széchenyi Terv KMOP-1.2.5-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 6 476 320 forintos támogatást elnyert, 16 190 800 forint összköltségű informatikai fejlesztés 2012. április 25-én indult és 2013. december 18-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OP