Nálunk olajozottan megy minden

operativprogram.hu
2014-07-08
Székhely és telephely fejlesztés a Lubricant Service Kft-nél

A közel 13 millió forint összköltségű beruházásból a Lubricant Service Kft. ingatlanfejlesztési projektje valósult meg.

A vállalkozás 5,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében, melyet 5,8 millió forint visszatérítendő támogatott hitel egészített ki.

A Lubricant Service Kft. az ipar számára kenéstechnikai megoldásokat kínáló vállalkozás, amely a szárazkenés, ipari és szerszámhidraulika területén kenőanyagok, Lubcon kenőanyagok képviseletével és Molykote kenőanyagok forgalmazásával foglalkozik.

A projekt keretében a cég székhelyül szolgáló ingatlant vásárolt. A 10612/2 helyrajzi számú ingatlan természetben Ajkán, a Padragi út 305. szám alatt található.

Az ingatlanon irodát, továbbá raktárhelyiségeket, valamint szociális helyiségeket alakított ki a vállalkozás.

A projekt keretében 10 % saját erő biztosításával, 45 %-os mértékű, 5 837 315 forint vissza nem térítendő támogatással, illetve 45 %-os mértékű, 5 837 315 forint visszatérítendő támogatással valósult meg a székhely- és telephelyfejlesztés.

A vállalkozás célja sikerült a fejlesztéssel, így a munkakörnyezet komfortos kialakítása és bővítése mellett a cég versenyképességének növelése is fenntarthatóvá vált.

A közel 13 millió forint összköltségű ingatlanberuházás 2012. augusztus 1-jén vette kezdetét és 2013. március 28-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OP