Közbeszerzési pályázatfigyelés és pályázatírás egy kézből

operativprogram.hu
2015-07-21
Prime Tendering Kft.

Új szolgáltatás segíti a kkv-k állami megrendelésekhez jutását.

A „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson a Prime Tendering Tanácsadó Kft. 2,61 millió forintot meghaladó európai uniós támogatást nyert el.

A 2,9 millió forint összköltségű projekt célja a Prime Tendering Kft. megalapításával egy olyan cég létrehozása volt, amely elsősorban a közbeszerzési szegmenst illetően hiányos információkkal rendelkező magyar KKV szektor számára nyújt teljes körű és eredményorientált közbeszerzési tanácsadási szolgáltatást.

A Prime Tendering Kft. tevékenysége kiterjed a közbeszerzési pályázatok figyelésére, az ajánlatok összeállítására és az ügyfelek teljes körű képviseletére a közbeszerzési eljárások során. A társaság célja, hogy a kkv szektor szereplőit hatékonyan segítse hozzá állami megrendelések elnyeréséhez, amely a közbeszerzési piacon lévő verseny fokozásához is hozzájárulhat. A tanácsadó cég árai meghatározása során messzemenőkig figyelembe veszi ezen vállalkozások szűkösebb anyagi lehetőségeit, így kedvező fix- és óradíjas konstrukciókkal egyaránt biztosítja a legkisebb cégek számára is a közbeszerzéseken való részvétel lehetőségét.

A projekt során elkészült a vállalkozás szolgáltatásait korszerű informatikai megoldásokkal támogató honlapja, amelynek keretében egyedi webes rendszert fejlesztettek pályázatfigyelési szolgáltatásuk hatékonyságának javítására. Az uniós támogatásnak köszönhetően az észak-magyarországi régióban létrejött Prime Tendering Kft. ugyan még egy éve sem működik, de a felhasználóbarát informatikai fejlesztéseknek és hatékony internetes hirdetési kampánynak hála már több mint 200 felhasználó regisztrált a honlapon.

A vállalkozás célja a jövőben is szolgáltatásaik körének innovatív fejlesztése és bővítése annak érdekében, hogy az ajánlattevő cégeket minél több és jobban strukturált információval tudja támogatni a közbeszerzéseken való sikeres részvétel érdekében.

A „Közbeszerzési tanácsadási tevékenység elindítása a Prime Tendering Kft-nél” elnevezésű, 2 612 520 forint, 90 %-os támogatást elnyert, 2 902 800 forint összköltségvetésű fejlesztési projekt 2014. december 1-én indult és 2015. május 31-én zárult.

OP