IT fejlesztés a RedInfo Kft-nél

operativprogram.hu
2012-01-17

Az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázata keretében a RedInfo Kft. a közel 15 millió forint összköltségvetésű IT fejlesztéséhez 4 millió Ft vissza nem térítendő és 8 millió Ft visszatérítendő támogatást nyert el egy új közösségi, szakmai portál létrehozására.

A dunakeszi székhelyű RedInfo Kft. rendszertechnikai és informatikai szakértői tevékenységgel foglalkozó vállalkozás.

A cég a meglévő ügyfélkörének bővítése, a hardver-szoftver kereskedelem mellett új szolgáltatási portfólió kialakítása érdekében nyújtotta be sikeres pályázatát az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című konstrukcióra, és az elnyert támogatásnak köszönhetően egy online, közösségi és szakmai funkciókat tartalmazó közoktatási és szakképzési menedzser portált hozott létre.

A KMOP-1.2.1-11/M-2011-0324 azonosító számú projekt keretében 4 millió Ft vissza nem térítendő és 8 millió Ft visszatérítendő támogatással, illetve 2,9 millió Ft önrésszel valósult meg a 14.900.000 Ft összköltségű IT-fejlesztés. A projekt 2011. november 21-én vette kezdetét és 2011. december 21-én zárult.

Az információs technológiai fejlesztés eredményeként a RedInfo Kft. az új szolgáltatási portfólió kialakításával havidíjas konstrukcióban, alacsony áron magas műszaki és tartalmi színvonalon biztosítja szolgáltatásait.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OP