Információs technológiai fejlesztés a FLOBEDO Kft-nél

operativprogram.hu
2012-04-23

Az Új Széchenyi Terv pályázata keretében a FLOBEDO Kft. 9 millió Ft támogatást nyert el komplex multimédiás, értékesítési és marketing eszköz beszerzésére. A projekt összköltsége közel 26 millió Ft volt.

A FLOBEDO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t hazai magánszemélyek alapították, a cég üzleteiben több ezer termék kiskereskedelmi forgalmazását végzi.

„Zafír Ajándék” néven működő üzletükben konyha és lakás felszerelési termékek, valamint ajándéktárgyak kiskereskedelmi értékesítésével foglalkoznak. „Menő Manók Boltja” néven működő üzletük bébi, gyerek és tini ruhákat árusító szaküzlet. Mindkét üzlet Szigetszentmiklós központi részén található.

A vállalkozás „Florina Glass” üzletében pedig néhány éve saját importból származó kézi gyártású üvegtermékeket is forgalmaz.

A vállalkozás a projekt során üzletegységeinek komplexebb működését lehetővé tevő informatikai eszköz- és szoftverfejlesztést hajtott végre, melynek keretén belül az LRG Kft. által gyártott FRAME VISUAL VIEW-3000 Bolti multimédia kioszk terméket vásárolta meg. A moduláris felépítésű berendezés, három fő modulból áll:
– Kioszk frame – LRG FRAME VISUAL VIEW-3000
– Engine – LRG ENGINE VISUAL VIEW-3000 engine
– Vezérlő szoftver – LRG KIOSZ VISUAL-3000 SW

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázatának köszönhetően a Flobedo Kft. a közel 25.899.800 forint összköltségű beruházásához 9.064.930 Ft támogatást nyert el.

A komplex multimédiás, értékesítési és marketing eszköz segítségével bővülhet a vállalkozás által forgalmazott termékek köre, sőt a berendezés optimális használata révén lehetőség nyílik a vállalkozás tevékenységének bővítésére is.

Az információs technológiai fejlesztés 2011. október 10-én kezdődött és 2012. január 23-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OP