Az Expander 2000 Kft. technológiai fejlesztése

operativprogram.hu
2012-01-27

A vállalkozás közel 7 millió Ft támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv pályázata keretében vendéglátó és szórakoztatóipari gépek beszerzésére.

A gyáli székhelyű Expander 2000 Kft. rendezvényszervezéssel és koncerthangosítással foglalkozó vállalkozás, amely egyrészt tevékenységének bővítése, másrészt eddigi tevékenységének technikai korszerűsítése érdekében nyújtotta be pályázatát.

A cég a rendezvényszervezéssel kapcsolatos szolgáltatásait a meglévő alapokra helyezve, egy új termelőkonyha megépítésével és üzemeltetésével kívánta bővíteni. Ennek a tevékenységbővítésnek lett utolsó mozzanata a vendéglátóipari berendezések megvétele és beüzemelése.

A koncerthangosítás területe fokozatos technikai megújulást igényel. Így annak professzionális működését biztosítandó, a vállalkozás a kor elvárásaihoz igazodva egy új, digitális keverőpultot állított munkába.

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázata keretében a vállalkozás a közel 20 millió Ft összköltségű  beruházásához 6 945 151 Ft támogatást nyert el.

A vendéglátó-ipari géppark bővítését, valamint a digitális keverőpult beszerzését jelentő technológiai fejlesztés 2011. április 25-én vette kezdetét és 2011. szeptember 19-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OP